Skip to main content
button whatsapp
button mijnmax
TRAININGEN.

Nog nooit was de bewustwording dat werken aan je gezondheid zo belangrijk is zó groot. Investeren in jezelf, je lichaam en gezondheid. Daar ondersteunen we je graag in.

Trainen bij Max Lifestyle kan in verschillende vormen. Wat jou het beste past, zowel qua inhoud als qua tijden. Alle trainingen staan in het teken van het verbeteren van je spierkracht, conditie en mobiliteit.

Maatwerk.
Bij personal training start je met een intake. Kennismaken met een kop koffie, vaststellen wat jouw doelen zijn en hoe we die op een efficiënte manier haalbaar maken. Samen maken we vervolgens een persoonlijk plan, op maat, zodat we duurzaam en gezond naar jouw gezondheidsdoelstellingen toe kunnen werken. Dit kan individueel of samen met een sportmaatje in een duotraining.

Haal jij veel energie of motivatie uit sporten in groepsverband? Dan is meedoen aan onze smallgrouptrainingen (ook onder leiding van een gecertifieerd personal trainer) ideaal voor jou. Deze trainingen bieden de gezelligheid van een groepje, zonder de kwaliteit, begeleiding en aandacht van personal training te verliezen.
Personal training
en coaching
.
Een op maat gemaakte training van 30 of 60 minuten gebaseerd op jouw doelstellingen en belastbaarheid. Samen met een personal trainer en coach haal je alles uit elke training zodat deze altijd maximaal efficiënt is.
Duo training en coaching.
Onder begeleiding van een personal trainer ga je - samen met jouw vaste sportmaatje - aan de slag met jullie doelstellingen in een op maat gemaakte les van 30 of 60 minuten.
Small Group training.

Sporten in de gezelligheid van een groepje zonder de kwaliteit van personal training te verliezen. Deze efficiënte trainingen duren 45 minuten en zorgen voor goede techniek en resultaat. Met maximaal 8 deelnemers krijgt iedereen de juiste aandacht.

De 1-op-1 personal training sleepte me door een eindeloze blessure die ik zelf helemaal niet meer goed zag komen. Ik kreeg weer perspectief én moed. En dat was misschien nog wel het belangrijkste.”

Mariska
Over onze 1-op-1 personal training