Skip to main content
button whatsapp
button mijnmax
De molkfabryk.
Een unieke locatie

Trainen doe je bij ons op een unieke locatie. De studio is gelegen in de directiehal van ‘de Molkfabryk, een bruisende verzamelplek voor veel verschillende ondernemers uit Burgum en omstreken. Centraal gelegen tussen Drachten, Leeuwarden (beide op 10 minuten) en de rest van de Fryske Wâlden en snel bereikbaar vanaf de Centrale As.

Trainen in de vroegere ‘melkontvangst‘.
In een karakteristiek, hoge ruimte - die vroeger diende als ketelruimte voor de melkontvangst - vormen oude industriële elementen én een moderne inrichting samen een fijne, lichte trainingsstudio. De studio is voorzien van nieuwe trainingsapparatuur en een crossfitrek. De vide, van waaraf je uitkijkt over de hele trainingsruimte, is zo circulair mogelijk ingericht. Een gezellige plek waar je na jouw training met een kop koffie geniet van een fantastisch uitzicht over de jachthaven. Altijd wat te zien!

Na een training heb ik meer energie en ben ik creatiever. Op verschillende vlakken brengt het trainen bij Max Lifestyle me veel positiefs. Een mooie investering in mezelf én in mijn bedrijf!

Jildau
Over onze personal training