Skip to main content
button whatsapp
button mijnmax
Sterke verhalen.

Trainingsstudio Max Lifestyle

Na een periode van ziekte, ben ik samen met Alina begonnen met personal training bij Marieke/Max Lifestyle. Fijn om op deze mooie locatie te mogen sporten! Met goede begeleiding en oefeningen die aansluiten bij wat er voor mij mogelijk is. Inmiddels volleyballen we beiden weer! Iets wat voor mij aan het begin van dit traject niet mogelijk was.”

Klaaske
Over onze personal training

Wat ben ik blij, Evert is een super personal trainer/coach. Weet wat hij doet, doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Sleepte me door een eindeloze blessure die ik zelf helemaal niet meer goed zag komen. Hij bood perspectief en gaf weer moed (dat was misschien nog wel het belangrijkste). Na de eerste paar trainingen ging het ineens weer vooruit. 

Evert is toegankelijk, een mensenmens met het hart op de juiste plaats. In combinatie met al die kennis voor mij de perfecte trainer op het goede moment. Bedankt!

Mariska
Over onze 1-op-1 personal training

Lang geleden ben ik aan mijn rug geopereerd. Een scoliose die met metalen pennen is rechtgezet. Omdat de pennen er nog steeds in zitten moet ik mijn rug altijd sterk houden. Toen ik voor mijn werk steeds meer computerwerk ging doen kreeg ik rug- en armklachten. Aangezien ik altijd al sportte maar eigenlijk maar 'wat' deed wist ik dat ik dit nu serieus aan moest pakken om mijn rug sterker te maken en te houden. Zo kwam ik bij @evertmax terecht. 

Na 2 a 3 lessen waren mijn rugklachten over. Helemaal weg! Tijdens de lockdown kwamen ze terug en wist ik zeker dat ik bij Evert moeten blijven sporten. Een heel fijne bijkomstigheid is dat we nu ook werken aan het shapen van mijn lichaam. Wie wil dat nou niet, lekker in je vel zitten! Daarnaast heb ik het als ondernemer ook echt mentaal nodig: er even uit en m'n zinnen verzetten. Na een training heb ik meer energie en ben ik creatiever. Op verschillende vlakken brengt het trainen bij Evert me veel positiefs.

Een mooie investering in mezelf én in mijn bedrijf!"

Jildau
Over onze 1-op-1 personal training

Met Evert (of Mad Max zoals ik hem altijd gekscherend noem) train ik al jaren. Evert is iemand met het hart op de juiste plek. Altijd meegaand met zijn cliënten en altijd positief. Hij geeft je een duwtje in de rug als het even tegenzit, weet je altijd te motiveren nét even dat laatste beetje te geven als je denkt dat je echt niet meer kan.

Sinds ik mijn linkervoet bijna heb moeten missen ben ik enorm gegroeid. Steeds weer raakte ik in een dip. Maar nu zijn we op het juiste spoor, val ik af en ik beleef veel plezier aan Evert zijn lessen. Zijn trainingen zijn nooit saai, altijd een uitdaging!

‘Power to the max’
Ik wil alles altijd ‘uitspelen’ en daag ook andere klanten uit om hun grenzen te verleggen. Datzelfde doet Evert op zijn beurt bij mij. Ik beveel Evert ook van harte aan voor een ieder de juiste stok achter de deur, ben superblij met hem als trainer.

Johan

Over onze 1-op-1 personal training

De laatste jaren heb ik veel problemen gehad aan mijn nek en mijn rug, aan laatstgenoemde ben ik ook geopereerd. Doordat ik het vertrouwen in mijn lichaam was kwijtgeraakt voelde ik mij niet heel positief en was ik bang om te gaan sporten. Bang dat dan de problemen rondom mijn nek en rug misschien zouden gaan verergeren. Toch heb ik de stap genomen om bij Evert te gaan trainen. Ik kreeg professionele begeleiding maar ook een luisterend oor. We zijn stapje voor stapje mijn rug en nek gaan trainen waardoor mijn lijf steeds een beetje sterker werd. Langzaam kreeg ik zo ook steeds meer vertrouwen in mijn lijf. We zijn nu zelfs op een punt gekomen waarvan ik van tevoren dacht, dat ik dit nooit meer zou kunnen bereiken.

Door de training ben ik zowel mentaal als fysiek sterker geworden. Een win-win situatie, waar ik enorm blij mee ben!

Eva

Over onze 1-op-1 personal training